L´equip tècnic

L´equip tècnic d´INDIC el forma un grup de professionals qualificats, amb formació diversa i una àmplia experiència en la planificació estratègica, el disseny i la implementació de dinàmiques i metodologies participatives i la gestió d’equips i grups de treball.

Marc Majós Cullell

mmajos@indic.cat

És tècnic especialista en planificació estratègica, participació ciutadana i dinàmiques de grup, activitat a la qual es dedica professionalment des de l’any 99. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (97); suficiència investigadora en Sociologia per la Universitat de Barcelona (99); tècnic social en Medi Ambient (99) i Postgrau de Participació i Desenvolupament Sostenible organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (99-00).


Ha col·laborat en diferents estudis per al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i la UAB. Va ser membre de l’Equip d’Anàlisi Política de la Universitat Autònoma de Barcelona. El gener de 2002 va fundar INDIC, Iniciatives i Dinàmiques Comunitàries, on dirigeix projectes.

Ronda Guinardó, 164 08041 Barcelona Tel / Fax 934 569 777 indic@indic.cat
També ens pots seguir a:
Diseño web: activaweb.net