L´equip tècnic

L´equip tècnic d´INDIC el forma un grup de professionals qualificats, amb formació diversa i una àmplia experiència en la planificació estratègica, el disseny i la implementació de dinàmiques i metodologies participatives i la gestió d’equips i grups de treball.

Manel Ruiz i Plà

mruiz@indic.cat

És tècnic especialista en dinàmiques de grup, associacionisme, infància, adolescència i joventut, activitat a la qual es dedica professionalment des de l’any 95.

És llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona (01); formador de participació en infància i joventut (02); Postgrau de Mediació Comunitària a l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona, i ha realitzat diferents cursos de coaching organitzacional i PNL a Foment del Treball (10) i està habilitat professionalment com a educador social pel Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya. Ha treballat en el camp dels serveis escolars i l’educació ambiental desenvolupant la seva tasca amb infants i joves d’arreu de Catalunya. Durant més de 15 anys ha estat vinculat a entitats d’educació en el lleure i al moviment veïnal, on ha desenvolupat diferents projectes. El gener de 2002 va fundar INDIC, on dirigeix projectes.

Ronda Guinardó, 164 08041 Barcelona Tel / Fax 934 569 777 indic@indic.cat
També ens pots seguir a:
Diseño web: activaweb.net