Qui som
INDIC, Iniciatives i Dinàmiques Comunitàries, és una organització especialitzada en el disseny, gestió i implementació de metodologies participatives.

Som una consultoria especialitzada en l’assessorament,  disseny,  gestió i implementació de processos de reflexió, participació i d’organització del treball en l’àmbit de la gestió pública, les entitats socials i les organitzacions.


Està formada per un grup de persones provinents del món universitari, el teixit associatiu i l’àmbit social. Des del 2002, hem desenvolupat una gran experiència en l’elaboració de plans i projectes estratègics, la dinamització  d’equips i grups de treball, i el treball en xarxa i la implicació creativa de diferents agents en un projecte.


La nostra voluntat és intervenir en la societat partint d’uns valors de corresponsabilitat i autonomia. Som una empresa dedicada a oferir serveis útils que generin un impacte positiu, que aportin un valor afegit a les capacitats dels nostres clients i els ajudi a millorar la seva activitat, la seva organització o el seu entorn.


Ronda Guinardó, 164 08041 Barcelona Tel / Fax 934 569 777 indic@indic.cat
També ens pots seguir a:
Diseño web: activaweb.net