Nosaltres

Som una consultoria especialitzada en l’assessorament, disseny, gestió i implementació de processos de reflexió, participació i organització del treball en els àmbits de la gestió pública, les entitats socials i les organitzacions.

Begoña Oltra

Llicenciada en sociologia i diplomada en treball social. Especialista en planificació estratègica i metodologies participatives.

Manel Ruiz i Plà

Llicenciat en biologia i educador social. Especialista en participació infantil i juvenil i dinàmiques de grup.

Clara Molins

Llicenciada  en Psicologia i cursant el Màster d’intervenció psicosocial

Marc Majós Cullell

Llicenciat en ciències polítiques i de l’administració. Especialista en planificació estratègica i participació ciutadana.

Col·laboradors

Col·laborem amb diferents professionals i organitzacions que complementen i enriqueixen la nostra feina

Camille Zonca

Productora audiovisual amb seu a Barcelona. Desenvolupa continguts per a televisió, documentals, reportatges musicals, etc. Elabora vídeos corporatius, didàctics i making of i ofereix serveis de rodatge i producció per a projectes audiovisuals.

URBAMED

Equip multidisciplinari de professionals amb experiència dedicats principalment a l’urbanisme i el medi ambient. Presten serveis integrals als promotors o a les administracions públiques en aquest camp. INDIC i Urbamed col·laboren en l’elaboració de projectes urbanístics.

MACULART

Empresa d’arts gràfiques especialitzada en el disseny i la producció de material gràfic. Col·labora amb INDIC en el disseny i l’elaboració de recursos gràfics.

DESCOBERTA

Empresa referent en el sector del lleure educatiu. Col·labora amb INDIC en el monitoratge especialitzat en el treball amb infants i joves, així com en la dinamització d'activitats lúdiques i formatives.

La nostra voluntat és intervenir en la societat a partir d'uns valors de corresponsabilitat i autonomia. Som una empresa dedicada a oferir serveis que generin un impacte positiu, que aportin un valor afegit a les capacitats dels nostres clients i que els ajudin a millorar la seva activitat, la seva organització o el seu entorn.