Nosaltres

Som una consultoria especialitzada en l’assessorament, disseny, gestió i implementació de processos de reflexió, participació i organització del treball en els àmbits de la gestió pública, les entitats socials i les organitzacions.

Manel Ruiz i Plà

Llicenciat en biologia i educador social. Especialista en participació infantil i juvenil i dinàmiques de grup.

Begoña Oltra

Llicenciada en sociologia i diplomada en treball social. Especialista en planificació estratègica i metodologies participatives.

Marc Majós Cullell

Llicenciat en ciències polítiques i de l’administració. Especialista en planificació estratègica i participació ciutadana.

foto4

Marina Guinó

Llicenciada en Sociologia per la Universitat autònoma de Barcelona  i  Màster interuniversitari en polítiques socials i mediació comunitària

thumbnail

Victor Garcia

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Especialista en participació ciutadana i dinàmiques comunitàries.

Col·laboradors

Col·laborem amb diferents professionals i organitzacions que complementen i enriqueixen la nostra feina

Camille Zonca

Productora audiovisual amb seu a Barcelona. Desenvolupa continguts per a televisió, documentals, reportatges musicals, etc. Elabora vídeos corporatius, didàctics i making of i ofereix serveis de rodatge i producció per a projectes audiovisuals.

URBAMED

Equip multidisciplinari de professionals amb experiència dedicats principalment a l’urbanisme i el medi ambient. Presten serveis integrals als promotors o a les administracions públiques en aquest camp. INDIC i Urbamed col·laboren en l’elaboració de projectes urbanístics.

DESCOBERTA

Empresa referent en el sector del lleure educatiu. Col·labora amb INDIC en el monitoratge especialitzat en el treball amb infants i joves, així com en la dinamització d'activitats lúdiques i formatives.

Q2BSTUDIO

Empresa especialitzada en consultoria i enginyeria i desenvolupament de software. Col·labora amb INDIC donant suport informàtic i en el disseny i adaptació d'aplicacions informàtiques i solucions tecnològiques

La nostra voluntat és intervenir en la societat a partir d'uns valors de corresponsabilitat i autonomia. Som una empresa dedicada a oferir serveis que generin un impacte positiu, que aportin un valor afegit a les capacitats dels nostres clients i que els ajudin a millorar la seva activitat, la seva organització o el seu entorn.