Inici
Pla d’acció per al benestar emocional i la salut mental a Cardedeu (2024)

Pla d’acció per al benestar emocional i la salut mental a Cardedeu (2024)

El projecte

Cardedeu, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va impulsar un procés per a la  definició d’una estratègia d’actuació en relació al benestar emocional i la salut mental al municipi.

Després d’una primera fase de treball en que es va fer un Estudi de necessitats presents i futures en l’àmbit de la salut mental i mapa de recursos en el territori de Granollers i Cardedeu, es va impulsar una segona fase per definir el marc estratègic de les polítiques i accions del poble en relació al benestar emocional i la salut mental. Això es va concretar en la priorització de les línies estratègiques i dels àmbits prioritaris d’intervenció, la definició dels objectius i la concreció de les accions a desenvolupar, establint el calendari d’execució, proposant els espais de governança, establint les responsabilitats dels agents implicats i definint els indicadors de seguiment i d’avaluació de les accions tractores.

Indic va acompanyar i dinamitzar el procés d’elaboració del Pla d’acció per al benestar emocional i la salut mental a Cardedeu.