Inici
Lleure i educació

Lleure i educació

Parlar d’educació i lleure és parlar de valors, civisme i convivència. L’educació és l’element de socialització més potent que tenim; l’educació entesa no només com l’aprenentatge d’uns continguts i informacions, sinó com una manera d’entendre les persones i el desenvolupament humà.

L’educació és un procés relacional constant entre persones que interactuen en un entramat social compartit. S’educa des de les famílies, des de l’escola, però també des de les entitats, al carrer… Tots som agents educatius i tots ens eduquem al llarg de les nostra vida. Promoure aquesta visió educativa, fer prendre consciència del potencial educatiu de cada agent, compartir objectius i coordinar esforços és, per tant, la manera de dotar d’una intencionalitat al procés educatiu per tal d’assolir una societat més justa i respectuosa.

El lleure és l’activitat que realitzem pel plaer de realitzar-la i, ben dirigit i utilitzat, té un potencial immens pel desenvolupament de les persones, ja siguin infants, joves, com adults i gent gran. Incidir en els valors i els aprenentatges que es poden treballar a través del lleure és una oportunitat que no es pot deixar escapar.

 

Serveis que oferim